Collectieve Ziektekostenverzekering

Terug naar diensten


Anthos biedt een collectieveziektekostenverzekering aan van Delta Lloyd en Zorg en Zekerheid.

Anthos heeft onlangs met Zorg en Zekerheid een mantelovereenkomst gesloten voor de collectieve zorgverzekering. Dit betekent dat leden van Anthos bij Zorg en Zekerheid een gunstige collectieve zorgverzekering kunnen afsluiten voor het personeel. Op zowel het basispakket als de aanvullende verzekering geeft Zorg en Zekerheid 10% korting! En: Zorg en Zekerheid regelt voor u en uw medewerkers de administratieve overgang en de opzegging van de huidige verzekering.
Waarom Zorg en Zekerheid?
Zorg en Zekerheid is dé zorgverzekeraar in de bollenstreek e.o. Bovendien hebben een aantal van onze leden al een collectiviteit met Zorg en Zekerheid, zoals Vanderschoot en Bakker Hillegom. Door de collectieve mantelovereenkomst met brancheorganisatie Anthos profiteren deze en alle andere leden van de maximale collectiviteitskorting van 10%!
Tot wanneer kunt u overstappen?
Vóór 1 december ontvangt iedere verzekerde een nieuw aanbod van de huidige zorgverzekeraar. Vanaf dat moment tot en met 31 december heeft iedereen de mogelijkheid om over te stappen. Zorg en Zekerheid biedt u en uw medewerkers een goede zorgverzekering zonder wachttijd. Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheidssituatie.
Interesse?
Omdat Anthos geen gegevens vrijgeeft van haar leden vragen wij u door middel van de volgende link rene.verberg@zorgenzekerheid.nl uw interesse te tonen door het mailen van de volgende gegevens: naam bedrijf, contactpersoon en telefoonnummer. Dit geldt ook voor bedrijven die al een collectiviteit hebben met Zorg en Zekerheid. De korting wordt dan per 1 januari 2007 verhoogd naar 10%.  

Via internet kunt u bij Delta Lloyd een offerte aanvragen of de premie laten berekenen, deze voorziening heet e-ZorgGarant (http://www.deltalloyd.nl). Het collectiviteitsnummer van Anthos (BGBB) is 9360.