Energie APK

Terug naar diensten


Energiekosten maken niet zelden een substantieel deel van de bedrijfskosten. De verwachting is dat de kosten van energie de komende jaren zullen stijgen, is het niet door de toenemende vraag, dan wel als gevolg van de belastingplannen van de overheid. Voorts blijkt vaak dat de huidige kosten lager kunnen en dat er door de leverancier(s) te veel in rekening wordt gebracht. Energy Circle heeft twee quickscans ontwikkelt die bewezen tot forse besparingen bij bedrijven hebben geleid.
Leden van Anthos krijgen 10% korting op de kosten van deze scans. Voor kleinere bedrijven geldt een gereduceerd tarief (waarop 10% korting wordt verleend). Voor meer informatie:

Energie APK
Energie(-kosten)besparing begint met inzicht. De Energie-APK geeft u dat inzicht. In één dag, concreet toegespitst op uw situatie. Inclusief een beknopte schriftelijk rapportage.

WKK APK
De efficiency van een Warmte Kracht Koppeling (WKK) begint met inzicht. De WKK-APK geeft u dat inzicht in één dag, concreet toegespitst op uw situatie. Inclusief een beknopte schriftelijke rapportage.