Wervingsactie bomen Floriade Arboretum

dinsdag 27 november 2018 16:21

Beste relatie,

Met deze uitnodiging voor het inzenden van bomen start de tweede wervingsactie voor het Groene Stadsarboretum van de Floriade Almere 2022. Mede namens LTO Nederland en NAK Tuinbouw nodigen wij u uit de gezamenlijke inzending van de tuinbouwsector aan de 7e editie van de wereldtuinbouwtentoonstelling vorm te geven. Het arboretum wordt een unieke, blijvende bomen- en plantenbibliotheek als groene drager van de expo in 2022 én van de stadswijk die daarna op het Floriadeterrein verrijst.

Floriade Almere 2022 – uw podium
Floriade Almere 2022 biedt alle Nederlandse bomen- en plantenkwekers een uitgelezen kans op een internationaal podium voor ca. 2 miljoen bezoekers. U kunt een bijdrage leveren aan het tonen van de pracht en praal van de sector door materiaal ter beschikking te stellen: van boom of heester tot aan onderbeplanting. De eigen inzending kan in aanloop naar 2022 gevolgd worden, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan het terrein en door digitale ontsluiting van de gehele collectie. Deze informatie blijft tijdens maar ook na de expositie beschikbaar zodat toekomstige bewoners en andere geïnteresseerden tot in lengte van jaren de leveranciers van deze unieke collectie kunnen achterhalen. Uw bedrijf kan zich daarmee voor lange tijd in de etalage plaatsen.

Hoe?
Vanaf heden is het mogelijk om bomen door te geven voor inzending. Dit kan tot en met 17 januari 2019 voor de volgende aanplantgroep (totaal zijn er 13 groepen).
Open daarvoor de bomenlijst in bijgaande Excel. Met die lijst in de hand kunt u aangeven wat u zou willen inzenden. U kunt ook de PDF openen en afdrukken en de ingevulde lijst opsturen naar Gemeente Almere, Postbus 200, 1300 AE Almere, t.a.v. de heer M. Wolbers.
Floriade Almere 2022 zal contact met u opnemen om op de kwekerij de bomen te bekijken en te labelen. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor transport dat door de gemeente Almere wordt georganiseerd en betaald.
Voor inzendingen en inhoudelijke vragen: arboretum@floriade.nl of bel met Jaap Smit op 06-30 39 44 83.
Voor alle overige vragen: contact@floriade.nl.

Alvast veel dank!
Met groene groet,
Floriade Almere 2022 B.V.
mede namens LTO Nederland, NAK tuinbouw, Anthos

« Terug

Sluiten