Gratis adviesgesprek over langer doorwerken

21-09-2015

Dit najaar kunnen werkgevers gebruik maken van een gratis adviesgesprek met een Stigasadviseur. Achtergrond van dit gesprek is de stijging van de pensioenleeftijd waardoor werknemers langer gaan doorwerken. Dit heeft consequenties voor bedrijven en hun medewerkers. Werkgevers kunnen te maken krijgen met medewerkers die het tempo niet meer aankunnen of zich sneller en langdurig ziekmelden. Statistieken tonen aan dat de kans dat dit gebeurt aanzienlijke toeneemt, naarmate de leeftijd stijgt.

Het adviesgesprek is mogelijk door een subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Colland. Beide partijen hebben een sectorplan opgesteld om bedrijven en hun medewerkers te laten stilstaan bij de vraag wat langer doorwerken betekent en wat werkgevers en werknemers nu al kunnen doen om later problemen te voorkomen. Stigas voert dit plan uit onder de titel Werken aan morgen.

Tijdens het adviesgesprek gaat de Stigasadviseur met de werkgever na of er zich, nu of op termijn, risico’s (kunnen) voordoen voor de inzetbaarheid van zijn medewerkers en welke mogelijkheden er zijn deze tijdig op te lossen. Vanwege een tijdelijke subsidie is dit gesprek nu volledig gratis. Dit geldt ook voor een aantal mogelijke vervolgacties. Wilt u van dit aanbod gebruik maken, wacht dan niet te lang. De subsidie is tijdelijk en hier geldt dus ook: OP=OP.

Aanmelden
Neem contact op met de Stigas Servicedesk: telefoon 085 – 044 07 00 (optie 1) of mail naar info@stigas.nl

« Terug naar overzicht

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten