Uitnodiging Regiobijeenkomst Boomkwekerijleden Anthos

19-04-2017

Op 3 april jl. hebben wij u onderstaande uitnodiging gestuurd. Diverse leden (boomkwekerij en vaste planten) hebben zich al aangemeld. Wij zouden het op prijs stellen als u zich ook aanmeldt, dan wel afmeldt. U kunt daarvoor gebruik maken van onderstaande link.

De export van boomkwekerijproducten heeft te maken met een aantal ontwikkelingen die nu, maar vooral ook in de toekomst, van invloed zijn op de exportpositie van Nederlandse bedrijven. Denkt u bijvoorbeeld aan de gevolgen van de aanstaande Brexit, importrestricties door Rusland, maar ook striktere fytosanitaire eisen van derde landen en de dreiging rond Xylella. Anthos spant zich in voor markttoegang en handelsbevordering. Sommige ontwikkelingen gaan hard en Anthos voert overleg met diverse (overheid)instanties over korte maar vooral ook lange termijn ontwikkelingen.

Graag nodigen wij u uit voor een van onderstaande regiobijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten willen wij met u van gedachte wisselen over actualiteiten van belang voor u als exporteur.  Wij zullen u dan informeren over de diverse dossiers. Als er specifieke onderwerpen zijn die u wilt bespreken, stellen wij het op prijs wanneer u dit aangeeft bij het secretariaat via secretariaat@anthos.org

U kunt zich HIER aan- dan wel afmelden. Via deelnemers kunt u zien wie zich heeft aangemeld.

Wij verzoeken u vriendelijk uiterlijk 24 april a.s. te reageren.  
Van der Valk Zwolle, 24 mei a.s. van 16.00 - 18.00 uur;
Treeport Zundert, 11 mei a.s. van 16.00 - 18.00 uur;
Van der Valk Nuland, 10 mei a.s. van 17.00 - 19.00 uur;
Flora Boskoop, 29 mei a.s. van 17.00 - 19.00 uur. 

« Terug naar overzicht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten