Bijeenkomst Collectieve Inkoop Energie

15-09-2014

Anthos heeft voor de periode 2015 t/m 2017 een contract afgesloten met E.ON voor de levering van elektriciteit en met NUON voor de levering van aardgas. Inmiddels is het inkoopproces voor deze periode afgerond.

De toekomst
De energiecommissie heeft met onze adviseur Energy Circle de huidige stand van zaken rond de energiemarkt en prijsvorming is besproken. De prijzen staan nog steeds onder druk en zijn nog steeds laag. Voor de jaren na 2017, die nog niet door Anthos zijn gecontracteerd, liggen de prijzen op een erg gunstig niveau. De situatie rond de Oekraïne en Irak kunnen een prijsopdrijvend effect hebben, maar tot nu toe valt dit erg mee.

Bijeenkomst
Voor het bepalen van een beleidslijn voor de inkoop van energie voor de jaren na 2017 organiseert de energiecommissie een bijeenkomst voor alle leden op vrijdag 10 oktober a.s. vanaf 13.30 uur – 15.30 uur. Energy Circle zal een toelichting geven op door hen opgevraagde offertes en ook zullen zij dan ingaan op de mogelijkheid om uw energiegebruik te vergroenen/verduurzamen.
Op basis van het aantal aanmeldingen wordt een locatie vastgesteld.

Wij verzoeken u vriendelijk ons te laten weten of u op deze bijeenkomst aanwezig zult zijn.

« Terug naar overzicht

Archief > 2014

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten