Anthos Inkoopcollectief Energie

donderdag 20 december 2018 12:25

Het energiecollectief van Anthos is al jaren actief voor de gezamenlijke inkoop van elektriciteit en aardgas. Door de schaalvergroting en strategische prijsvastlegging profiteren de leden van gunstige leveringstarieven en afspraken. Dat is de afgelopen jaren ook zichtbaar geworden.

Op basis van deze resultaten en door de recente ontwikkelingen op de energiemarkt, waarbij de prijs behoorlijk is gestegen, treft de Energiecommissie van Anthos nu voorbereidingen om op korte termijn een nieuwe inkoopronde op te starten van elektriciteit en aardgas voor de jaren vanaf 2021 en verder. Als collectief kijken we altijd ver vooruit in de toekomst, om kansen die de markt nu al biedt voor deze jaren, op te pakken.

Daarbij gebruiken we de strategie van gespreide prijsvastlegging. Deze is erop gericht enerzijds te profiteren van prijsdalingen en anderzijds het risico op prijsstijgingen zoveel mogelijk te vermijden. De prijs voor het elektriciteits- en het aardgasvolume van het collectief zal in ten minste vier delen van 25% worden vastgelegd. Hierdoor ontstaat een optimale prijsstelling.

Ook u kunt nog deelnemen aan deze collectieve inkoop. Wanneer u hierover aanvullende informatie wilt hebben, dan kunt u zich melden bij het secretariaat of bij onze adviseur Edwin Bossenbroek van Energy Circle, e.bossenbroek@energycircle.nl, 06 47801060. Voor meer informatie kunt u ook de website van Energy Circle bekijken www.energycircle.nl.

« Terug

Sluiten