Handelsactiviteiten Oost Europa

maandag 02 maart 2015 09:45

Graag informeren wij u over enkele handelsprogramma’s in Oost Europa die wellicht interessant voor u zijn. In samenwerking met Nederlandse Ambassades wordt momenteel invulling gegeven aan de programma’s, waaronder presentaties vanuit de invalshoek ‘De Groene Stad’.

Roemenië
Op 17 en 18 juni 2015 wordt in Boekarest een tweedaagse conferentie gehouden, genaamd LAUD (Landscape Architecture | Urban Design). Deze conferentie richt zich op aanleg en planologie van stedelijk groen.
Doelgroep; stakeholders bij de planning, aanleg en het onderhoud van stedelijk groen, (landschaps) architekten, ambtenaren en vertegenwoordigers van (lokale) overheden.

Bulgarije
Van 27 t/m 29 mei 2015 zal in Sofia een driedaagse conferentie met als titel ‘The Green City’ plaatsvinden. Deze conferentie wordt georganiseerd door de Bulgaarse boomkwekers organisatie (BAOPN) en de vereniging van landschapsarchitecten (UBLA). Doelgroep; stakeholders bij de planning, aanleg en het onderhoud van stedelijk groen, (landschaps) architekten, ambtenaren en vertegenwoordigers van (lokale) overheden en boomkwekerijbedrijven. Tijdens de conferentie zijn er diverse bedrijfspresentaties en lezingen over de baten van stedelijk groen.
Van 18 tot 27 september 2015 vindt in Plovdiv de ONE ARCHITECTURE WEEK, plaats. Deze week staat in het teken van watermanagement in relatie tot stedelijke ontwikkeling. Doelgroep zijn stakeholders op het gebied van stedelijke ontwikkeling, waaronder (landschaps) architekten, ambtenaren en vertegenwoordigers van (lokale) overheden.

Oekraïne
Van 22 tot 24 april organiseert de Nederlandse Ambassade in Oekraïne een multi-sectorale handelsmissie naar de westelijk gelegen regio’s Lviv en Lutsk in Oekraine!
Wilt u meer informatie over een programma, bezoek of deelname, neemt u dan contact op met Leon Smet op het secretariaat.

« Terug

Sluiten