Uitnodiging bezoek aan PPS project ‘Groene Gezonde Ziekenhuizen’

dinsdag 03 november 2015 08:52

In het kader van ‘De Groene Agenda’, het onderzoeksprogramma dat werd ingediend door de stichting iVerde en FloraHolland bij de Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen, zijn de eerste vier onderzoekthema’s van start gegaan.
In een van deze projecten gaan onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam, samen met andere partijen onderzoek doen naar de effecten van natuurlijk ingerichte, groene omgevingen in en rondom ziekenhuizen op de gezondheid en het welbevinden van patiënten, personeel en bezoekers. Op 26 november aanstaande 's ochtends wordt speciaal voor groene ondernemers een bijeenkomst georganiseerd op de onderzoeklocatie, het Tergooi ziekenhuis in Hilversum. Onderzoeker Jolanda Maas zal een toelichting geven over de onderzoekmethodiek van dit 4 jarig project. Programmamanager Albert Haasnoot zal ingaan op de vraag hoe de vertaling van kennis naar de praktijk, concrete concepten en marktkansen, te maken is.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wilt u deelnemen dan verzoeken wij u vriendelijk om dit uiterlijk 10 november aanstaande kenbaar te maken aan het secretariaat van Anthos, waarna wij u de definitieve uitnodiging zullen toesturen.
Nieuws over het onderzoek is te volgen via www.groenegezondeziekenhuizen.nl en het Twitteraccount @GroenGezond.

« Terug

Sluiten