Ledenkorting Anthos bij Z-login voor e-Herkenning

vrijdag 05 december 2014 12:02

Eerder dit jaar hebben wij u geïnformeerd dat per 1 juli de manier waarop ondernemers en organisaties die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel inloggen op mijn.rvo.nl is veranderd. U logt vanaf nu in via eHerkenning en niet meer via uw gebruikerscode en wachtwoord of certificaat. Doet u particulier zaken met RVO.nl? Dan wijzigt er voor u niets. U kunt gewoon blijven inloggen met DigiD.

eHerkenning
eHerkenning kunt u zien als DigiD speciaal voor ondernemers. U heeft eHerkenning steeds vaker nodig om bij de rijksoverheid, gemeente of provincie in te kunnen loggen. U kunt een eHerkenningsmiddel aanschaffen bij één van de leveranciers.
eHerkenningsmiddelen zijn ingedeeld naar de mate van betrouwbaarheid die zij moeten kunnen garanderen. Want het doorgeven van een kleine wijziging is van een andere orde dan een subsidieaanvraag. Om gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden en regelingen die op mijn.rvo.nl aangeboden worden, is een betrouwbaarheidsniveau van 2+ nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanvragen van Cites-vergunningen.
Het aanschaffen van een eHerkenningsmiddel doet u bij een van de erkende aanbieders. Hoe u dat
doet en hoe u uw keuze kunt maken, ziet u in een handig stappenplan op mijn.rvo.nl/inloggenondertekenen-en-machtigen.

Ledenkorting Anthos bij Z-login
Anthos heeft met de aanbieder Z-login de afspraak gemaakt dat aan leden van Anthos een korting wordt verleend.
Op de website van Z-login (https://www.zlogin.nl/templates/dispatcher.asp?page_id=25222818) kunt u in de linkerkolom via “kortingen & acties” een aanvraag indienen en daarmee als lid van Anthos aanspraak maken op de ledenkorting.

« Terug

Archief > 2014 > december

Sluiten