Scholingsconsulent

Voor de boomkwekerijsector

Mariëlle Gooijaers en Robert Soesman zijn de scholingsconsulenten van Talentboom. Samen werken zei aan het leren en ontwikkelen in de boomkwekerij, vaste planten en zomerbloementeelt.

 ‘Groeiende medewerkers, bloeiende bedrijven’

Ondernemingen ontwikkelen zich en worden groter, afnemers stellen nieuwe eisen, en moderne technieken doen hun intrede. Het werk in de boomkwekerij, vaste planten, zomerbloementeelt en handelsbedrijven verandert voortdurend. Daarmee ook wat er van u en uw medewerkers wordt verwacht. Welke kennis en vaardigheden zijn nodig bij de ontwikkeling van uw bedrijf? 

De scholingsconsulenten van Talentboom kunnen u kosteloos advies geven over de rol die scholing kan spelen bij de groei van uzelf, uw medewerkers en uw onderneming. Investeren in goed gekwalificeerde medewerkers loont: mensen zijn meer tevreden over hun werk, leverden betere prestaties en voelen binding met uw bedrijf. Daarmee vergroot de kans dat u talent vindt en er nu onderneming bindt. Onze diensten zijn kosteloos als u (of het bedrijf) werkt onder de cao open teelten boomkwekerij en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt.

Wie zijn we?

Scholingsconsulent Mariëlle Mulder, m.gooijaers@talentboom.nl 06-576 434 58
Scholingsconsulent Robert Soesman, r.soesman@talentboom.nl 06-301 080 49

Meer informatie over leren in de boomkwekerij, www.talentboom.nl

Filmpjes Wel eens afgevraagd hoe uzelf of uw medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen? Drie verschillende boomkwekers vertellen elk op You Tube in 5 minuten hoe zij met behulp van een scholingsconsulent meer rendement hebben kunnen halen uit hun medewerkers. Kijk hier:   https://www.youtube.com/channel/UCDk6C3BrjNkXLmfRx2qMH_w/videos