DHL tarieven 2019

vrijdag 04 januari 2019 16:09

Bijgaand zenden wij u de nieuwe DHL tarieven voor 2019 alsmede de zone-indeling voor de leden van Anthos. In de zone-indeling zoekt u het land op waar de zending naar toe gestuurd wordt, u kijkt vervolgens op de prijslijst om aan de hand van het gewicht de prijs voor uw zending te bepalen (volumetrisch gewicht is bepalend). Onderstaand kunt u het volgende downloaden:

Voor tijdkritieke zendingen kunt u gebruik maken van de expresdienst van DHL Time Definite.

Werkwijze versturen vanaf eigen bedrijf

  1. InstraShip
    Via DHL IntraShip logt u in op een persoonlijke pagina en kunt u makkelijk en nauwkeurig uw zending voorbereiden, tracken en managen. Zelfs voor diegenen die niet dagelijks zendingen aanmaken, is het een snel en eenvoudig systeem. Heeft u interesse in het gebruik van IntraShip, dan kunt u voor meer informatie en voor inloggegevens contact opnemen met het secretariaat van Anthos.
  2. Telefonische boeking (088 0552 000)
    Telefonisch maakt u een boeking bij DHL, waarna uw zending bij uw bedrijf wordt opgehaald. Bij de boeking geeft u aan dat de zending moet worden verstuurd onder accountnummer 190431738. De koerier die bij u langs komt om de zending op te halen neemt een vrachtbrief (Airway Bill) mee. Het is van het grootste belang dat u altijd duidelijk uw exporteursnummer op de vrachtbrief vermeldt in het vakje Shipper’s reference. Indien dit niet het geval is zijn wij helaas genoodzaakt het gewone DHL-tarief (dus zonder de korting) door te berekenen.

Voor alle informatie zie onderstaande links:

Indien u een klacht heeft over een zending, verzoeken wij u direct contact op te nemen met het secretariaat van Anthos. Uiteraard kunt u voor verdere vragen ook contact met ons opnemen. Telefoonnummer: 0252 535080. 

« Terug

Sluiten