Dien tijdig uw declaratie in voor cursus- en BBL-subsidie!

maandag 10 november 2014 13:55

Werkgevers- en werknemerspartijen in de agrarische en groene sector vinden het belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen. Dit kan door het volgen van cursussen of deelnemen aan een BBL-opleiding, waarbij werken en leren worden gecombineerd.
Colland Arbeidsmarkt verstrekt hiervoor subsidies. Subsidies voor BBL-opleidingen kunnen alleen door werkgevers worden aangevraagd. Subsidies voor cursussen kunnen ook door werknemers worden aangevraagd.
Na het volgen van de cursus of BBL-opleiding is het van belang om tijdig de declaratie in te dienen. Dit kan digitaal via het Colland Administratie Systeem (CAS). De toegang tot CAS is te vinden op www.collandarbeidsmarkt.nl.

Cursussen kunt u declareren zodra u de factuur van de school ontvangen heeft, maar uiterlijk 2 maanden na de einddatum van de cursus.
BBL-opleidingen moet u jaarlijks declareren. Dit kan uiterlijk op 31 december van het jaar volgend op een volledig schooljaar.

Een voorbeeld ter verduidelijking: Uw werknemer volgt een BBL-opleiding in het schooljaar 2013-2014. U kunt dan tot uiterlijk 31 december 2014 subsidie aanvragen.
Voor praktijktrainingen geldt dat u de aanvraag kunt indienen vanaf de einddatum van de BBL-praktijktraining, tot 3 maanden na de einddatum van de gekoppelde BBL-opleiding.
Voor meer informatie over het indienen van declaraties kunt u kijken op: http://www.collandarbeidsmarkt.nl/scholing-cursus-en-opleiding.html

« Terug

Archief > 2014 > november

Sluiten