Nieuwe exportstatistiek waardevol voor deelnemers

06-03-2014

De nieuwe exportstatistiek voor de droogverkoop en de broeierij-afzet voor de voorjaarsbloeiende bolgewassen is onlangs beschikbaar gesteld aan de deelnemers. De statistiek wordt bijgehouden in stuks en is alleen toegankelijk voor deelnemers die exportgegevens hebben aangeleverd.  Deze kunnen middels een internetapplicatie eenvoudig nagaan wat hun marktaandeel is en welke positie zij in de betreffende afzetmarkt bezetten. Dit kan per land, product en handelskanaal  of een combinatie van deze selectiecriteria.


Met de huidige dekkingsgraad is de nieuwe exportstatistiek een unieke en waardevolle benchmark voor de deelnemers. Zij kunnen de ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf in een breder perspectief plaatsen en zodoende een beter oordeel vormen over de eigen prestaties.  Dit kan met het on-line dashboard en door een selectie van de gegevens te downloaden.

Om de mogelijkheid te bieden de dekkingsgraad verder te verhogen, kunnen nieuwe deelnemers zich nog aanmelden.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alfons Zwetsloot op het secretariaat van Anthos.

 

« Terug naar overzicht

Archief > 2014

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten