Handelsmissie Turkije voor sierteeltsector

17-02-2016

Op 23 april a.s. opent de wereldexpo/Turkse Floriade in Antalya haar poorten, waarbij Nederland een van de deelnemende landen is. Ten tijde van de Expo zal met medewerking van het ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse ambassade in Turkije voor het bedrijfsleven een Holland Dag worden georganiseerd. Die vindt plaats op donderdag 12 mei a.s. in een van de congrescentra op het expositieterrein. Tijdens deze dag zal een aantal presentaties over de innovatiekracht van de Nederlandse tuinbouwsector worden verzorgd, maar daarnaast wordt het ook een belangrijke ontmoetingsplek voor het leggen van handelscontacten tussen het Turkse en Nederlandse bedrijfsleven. Anthos en FloraHolland zijn nauw betrokken bij het ontwerp en de inrichting van het Nederlandse paviljoen, waarbij het thema De Groene Stad prominent aandacht zal krijgen.

Greenport Boskoop en Anthos vinden dit een mooie gelegenheid om rond de Holland Dag, mits daar voldoende belangstelling voor is, een korte handelsmissie van maximaal vier dagen te organiseren. Tijdens deze missie kan bijvoorbeeld een bezoek worden gebracht aan productie- en groothandelsbedrijven en retail. Ook kan een ‘matchmaking gesprek’/ netwerkbijeenkomst worden georganiseerd voor een specifieke doelgroep. Suggesties hiervoor zijn van harte welkom.

Voordat het programma verdere invulling krijgt willen wij graag weten wat de interesse is deze voor deze handelsmissie..
Datum (onder voorbehoud) van 10 t/m 14 mei 2016, afhankelijk van het definitieve programma.
Bent u geïnteresseerd stuur dan voor 4 maart een mail met uw bedrijfsgegevens en eventuele suggesties naar; Leon Smet. smet@anthos.org of tel. 0252 535080.
De handelsmissie kan geheel verzorgd worden, incl. reis- en verblijfkosten (excl. eigen consumpties), bedrijfsbezoeken en eventueel andere programmaonderdelen waaronder matchmaking/netwerkbijeenkomst. Dit nader in te vullen in overleg met de deelnemers.

« Terug naar overzicht

Archief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten