Kennisnetwerkbijeenkomsten ‘De Groene Agenda’

17-10-2016

Anthos participeert vanuit het platform iVerde samen met Royal FloraHolland in De Groene Agenda. In het kader hiervan vinden een drietal netwerkbijeenkomsten plaats, waarvoor wij u graag uitnodigen.

Op dinsdagmiddag 1 november a.s. wordt in het stadhuis te Den Haag een toelichting gegeven over het project Ecosysteemdiensten van Boomkwekerijproducten. Onderzoekers en vertegenwoordigers van de gemeente Den Haag zijn daarbij aanwezig. De uitnodiging treft u hier aan.

Op maandagmiddag 7 november a.s. gaan voorlopers in de ontwikkeling van groene zorgoplossingen in gesprek met decisionmakers uit de zorg om met elkaar een groene zorgagenda te maken! De volgende vragen komen aan de orde: Is het niet tijd voor veel meer groen in de zorg? Wat kost groen en wat levert het op? Deze bijeenkomst vindt plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. De uitnodiging treft u hier aan. 

Op maandagmiddag 14 november a.s. wordt in het Tergooi ziekenhuis te Hilversum een toelichting gegeven op het onderzoek naar Groene Gezonde Ziekenhuizen. Deze bijeenkomst is speciaal gericht op medewerkers en beleidsmakers van ziekenhuizen, waarbij ziekenhuizen die overwegen te gaan vergroenen worden uitgenodigd. De uitnodiging treft u hier aan.

Wilt u zich aanmelden voor een van deze bijeenkomsten, stuurt u dan uiterlijk 26 oktober aanstaande een email aan
Leon Smet, smet@anthos.org.

 

« Terug naar overzicht

Archief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten