Introductie van De Groene Stad Charta

07-11-2017

De voorbereidingen voor de feestelijke introductie van De Groene Stad Charta zijn in volle gang. Deze zal plaatsvinden op:

dinsdag 28 november 2017
van 15.30 tot 17.30 uur
in de hal van het VNO NCW-gebouw in Den Haag.

Door de ondertekening van De Groene Stad Charta geven bedrijven, overheden en wetenschappelijke instellingen uitdrukking aan hun steun aan Stichting De Groene Stad. Op 28 november zullen de eerste deelnemers hun handtekening onder De Groene Stad Charta zetten.

Onze gastheer Hans de Boer, voorzitter van VNO NCW zal deze middag onderstrepen dat in zijn visie een Groene Stad een bruisende stad is. Een stad of een stedelijke regio waar het aantrekkelijk wonen is, maar die tevens goede voorwaarden schept voor ondernemingen.

Robbert Snep, senior onderzoeker van de WUR, zal ingaan op de relatie tussen gezondheid en stadsnatuur, het vergroten van biodiversiteit in steden en op de zin van het ‘vergroenen’ van bedrijventerreinen.

Dit is een vooraankondiging. Onze formele uitnodiging en het definitieve programma ontvangt u eind volgende week in het geval van aanmelding.

RSVP
Graag horen wij of u op dinsdag 28 november bij deze feestelijke middag aanwezig kunt zijn. U kunt zich direct aanmelden bij stichting De Groene Stad: m.vanvelde@degroenestad.nl.

« Terug naar overzicht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten