Executive Club Anthos 2017: een inspirerend netwerk

16-01-2017

De Executive Club zal ook dit jaar weer een prima programma voorschotelen. Met Inspirerende sprekers. Vaak succesvolle ondernemers uit een aanpalende sector of aansprekende wetenschappers. Uiteraard is er altijd ruimte voor discussie en vragen. En natuurlijk tijd voor een borrel om collega ondernemers te spreken. De club komt 4 keer per jaar bijeen op een maandagmiddag van 15.30 uur tot 18.00 uur. Deelname staat open voor directie en management van bollenbedrijven. Plaatsen zijn nog beperkt beschikbaar.
Op 13 februari is de eerst volgende bijeenkomst. Vrijblijvend kennismaken kan. Wel is aanmelding vooraf noodzakelijk.

De Executive Club van Anthos is een kennis- en netwerkclub. De club wil bedrijven samenbrengen en een bijdrage leveren aan waard creatie en verbeterde samenwerking in de keten en het versterken van het onderlinge netwerk. De focus ligt op ondernemerschap. Elke bijeenkomst nodigen we inspirerende sprekers uit rondom dit thema. Deelnemers van de club zijn toonaangevende groothandelsbedrijven, telers en veredelingsbedrijven in bloembollen.

Voor meer informatie over de opzet en de deelnamekosten kunt u terecht bij het secretariaat van Anthos 0252-535080 of secretariaat@anthos.org. Als u vooraf meer inhoudelijk informatie wenst, neem dan contact op met Ronald Grootscholten 06-51 21 98 18.

« Terug naar overzicht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten