50-jarig jubileum Flowerbulb Research Program

26-01-2015

In 2015 bestaat het Flowerbulb Research Program 50 jaar. Het onderzoeksprogramma startte in 1965 op Michigan State University onder leiding van de jonge onderzoeker August A. (Gus) De Hertogh. In 1978 kreeg Gus de Hertogh de kans om bij de North Carolina State University afdelingshoofd te worden, en het Flowerbulb Research Program verhuisde mee.
Inmiddels staat het onderzoeksprogramma sinds 1998 onder leiding van Bill Miller en wordt het onderzoek uitgevoerd op Cornell University in Ithaca.

Anthos wil dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en er zal een jubileumboek uitgegeven worden. Het jubileumboek zal tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 23 april 2015 worden uitgereikt. Gus de Hertogh en Bill Miller zullen daarbij aanwezig zijn.

Indien u geïnteresseerd bent om bij de uitreiking aanwezig te zijn dan verzoeken wij u om uw e-mail adres door te geven aan het secretariaat van Anthos (secretariaat@anthos.org). Wij zullen u dan nader informeren over het exacte programma en de locatie.

« Terug naar overzicht

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten